Ranum Teltudlejning ApS
Telefon: 98 67 68 39

Betaling
Hos os kan du betale med Dankort ved bestilling via hjemmesiden - dog ikke for udlejningseffekter.

Når du betaler med dankort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af at dit kort bliver misbrugt hos Ranum Teltudlejning ApS, da vi benytter SSL(Secure Socket Layer) i vores betalingssystem.

Data du sender i forbindelse med køb - betalt med dankort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Ranum Teltudlejning ApS eller andre har mulighed for at læse dataene.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er sendt fra Ranum Teltudlejning ApS. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet.

Levering 
Lotterivarer, bankoartikler, garderobemærker og armbånd uden tryk købt hos Ranum Teltudlejning ApS pålægges ekspeditionsgebyr på kr. 62,50. Gælder ikke ved booking af udlejningseffekter, som heller ikke kan betales online.

Forventet leveringstid:  max 2-7 hverdage for fysiske varer - digitale downloads sendes på e-mail med det samme.


Reklamationer
I henhold til købeloven har du to års reklamationsret. Reklamationsretten gælder kun hvis du har brugt varen på almindelig og forsvarlig vis og ikke selv forvoldt skade på varen eller anvendt den fejlagtigt.

Vi refunderer fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, såfremt reklamationen er berettiget.

Skulle der være fejl eller mangler, på den vare du har fået tilsendt, ombyttes eller repareres denne vare selvfølgelig. Kontakt kundeservice på: mail@ranum-teltudlejning.dk.

Returret 
Fortryder du dit køb har du altid 14 dages fuld returret, forudsat at varen returneres i ubrugt stand.
Bemærk - gælder ikke ved køb af digitale downloads - her fraskriver du dig de 14 dages returret.

Sammen med de varer du returnerer, bedes du vedlægge følgeseddel for købet, samt oplyse dine bankoplysninger.

Herefter returnerer vi dit tilgodehavende så snart vi har modtaget din vare. Hvis du ønsker varen ombyttet til noget andet, er der selvfølgelig også mulighed for dette.

Hvis du har fortrudt dit køb eller skal have din vare byttet, skal du selv betale forsendelsesomkostningerne. Du skal som kunde også betale de forsendelsesomkostninger, der måtte være hvis du ønsker en anden vare tilsendt i stedet for det returnerede.


Nyhedsbrev
Vi sender dig gerne vores nyhedsbrev. Du skal blot tilmelde dig under menupunktet "Kontakt".

Du kan til enhver afmelde dig nyhedsbrevet. Dette gøres under menuen "Kontakt".

 

 

Butikkens adresse

Ranum Teltudlejning ApS
Vesterled 46
9681 Ranum

Tlf.: 98 67 68 39
E-mail: mail@ranum-teltudlejning.dk
CVR-nr.:  31078318