Ranum Teltudlejning ApS
Telefon: 98 67 68 39

PERSONDATAPOLITIK

Persondatapolitikken beskriver, hvordan Ranum Teltudlejning (RT) indsamler og behandler oplysninger om bruger. Politikken gælder for de personoplysninger, som bruger afgiver til RT eller som bliver indsamlet via RT's hjemmeside www.ranum-teltudlejning.dk.

RT er dataansvarlig for brugers personoplysninger.

Når bruger besøger hjemmesiden indsamles automatisk oplysninger. Dette i form af  eksempelvis type af browser, søgetermer, IP-adresse. Dette mhp. at optimere hjemmesiden og foretage målrettet markedsføring.

Når bruger foretager køb via hjemmesiden indsamler vi navn, adrese, e-mail adresse, telefonnummer. Oplysninger om, hvilke produkter der købes.

Ved tilmelding til vores nyhedsbrev, afgiver bruger samtidig samtykke til, at RT må indsamle oplysninger om bruger. RT  bruger oplysningerne i forbindelse med markedsføring af  produkter og til at til udsendelse af tilbud og relevant ny information om produkter og/eller lovgivning etc.

RT anvender eksterne samarbejdspartnere til at forestå den tekniske drift af hjemmesiden. Disse er databehandlere og behandler data, som RT er dataansvarlige for. Disse data må ikke anvendes til andre formål end opfyldelse af aftalen med RT.

Bruger er til enhver tid berettiget til skriftligt at bede RT om indsigt i, hvilket oplysninger vi har registreret og til hvilke formål.